ONZE DIENSTEN
" Ik herinner mij het nog heel goed, we zijn met z'n vieren de wagen ingestapt en zijn richting "Mont de l'Enclus", naar Selection Meubles gereden. Het was onze eerste keer, een zaterdagnamiddag. Wij waren verbaasd van de ruimte:       13 000 m² meubels die in een warme sfeer zijn tentoongesteld. Net alsof we thuis waren.

Terwijl de kinderen in een hoekje van de show-room een tekenfilm zaten te kijken begonnen wij ons bezoek; meer dan 250 salons, 80 slaapkamers, 130 eetkamers.  en ook veel bekende  merken zoals Auping, Beka,  Calligaris, Cattelan Italia, Celio Ethnicraft, Fama, Hay, Fiam, Himolla, Kartell, Lattoflex, Joli, Mobitec , Lago,  Magnitude, Mathy by bols, Mdf, Olta, Stressless, Tempur, Tonon, Voglauer ...) 

Wat een keuze!

Wanneer we enkele vragen hadden gesteld, kregen we meteen wijs advies door een specialist.

Wij kozen uiteindelijk een samenstelling van meubelen voor onze salonruimte. We konden elk element kiezen en ons projekt volgens onze eigen interieur ontwerpen. Het enige probleem was dat we onze kamer maar binnen drie maand wilden, na onze werken. Het was uiteindelijk geen probleem, Selection Meubles sloeg ze gratis op en leverden ze ons gratis wanneer we klaar waren. Daarbij garandeerde Selection meubles de plaatsing door specialisten. Beter kan niet !

Men diende ons dan een koffie en legde ons tegelijkertijd uit dat onze slaapkamer van een goede garantie zou genieten. Maar we vertrouwden ze al. Chantal & Pierre hadden ons al reeds uitgelegd dat Selection Meubles verschillende diensten uitleverde. we zijn er al meerdere keren terug geweest telkens we een nieuwe meubel nodig hadden.