Wie zijn we ?

 

Sélection Meubles


Een meubel, een verhaal, een leven,, ... in Mont de l''Enclus, in Amougies, zal u een echt meubeldorpje ontdekken.


" Wij willen meer dan een gewone meubelwinkel voorstellen ... ons doel is onze klant een plaats aan te bieden waar hij zal kunnen dromen en waar hij zich de verschillende producten zal kunnen inbeelden in totale kalmte.

Alle meubels zijn in sfeer gezet, ieder plaats stelt een leefkamer voor. Onze showroom is in 7 vershillende ruimtes ingedeeld.In de eerste zaal vind u eetkamers, sofa''s en kleinmeubelen in klassieke stijl, de tweede zaal handelt over de slaapwereld, de derde is gewijd aan lederen salons en relax zetels, in de vierde zaal vind u de nieuwste tendense salons, eetkamers, bureau''s, keukentafels en - stoelen, design is in zaal 5 en 6 te vinden en tenslotte zult u in de zevende zaal de beste koopjes kunnen ontdekken.

De grote merken zoals Beka, Calligaris, Célio, Desalto, Fiam, Grange, Joli, Karat, Kartell, Lago, Lattoflex, MDF Italia, Stressless, Tempur, Vincent Sheppard,... zijn aanwezig in het geheel van hun reeksen en dit tegen zeer concurrerende prijzen.We hebben bovendien onze eigen leveringsdienst die ons de mogelijkheid geeft heel België te mogen leveren alsook een groot deel van Frankrijk."
  Sélection Meubles

13 000m² in sfeer tentoongestelde meubels

Open van maandag tot zaterdag van 10h - 12h / 13h30 - 19h  

Gesloten op zondag en feestdagen