GESCHIEDENIS


    Wat een traject !

In het hele begin was, Selection Meubles een commercieele oppervlakte van slechts 1000 m².


Een traditie, een know-how gekleurd door meer dan vijftig jaar ervaring, zijn de wezenlijke kwaliteiten van Selection Meubles. Michel Cousaert, de stichter van dit familiale vennootschap, is een lanceerbasis geweest voor de zaak van zijn zoon Luc.

Sindsdien, dankzij de dynamiek en de ondernemingsgeest van Luc Cousaert, gesteunt door zijn echtgenote en zijn hele team, is Selection Meubles blijven groeien. Bruno & Olivier Cousaert, die onlangs de onderneming binnengestapt zijn, werken onafgebroken door om deze know-how en traditie verder te zetten.

Selection Meubles heeft de jaren beetje bij beetje doorleefd en heeft zich een knus plaatsje kunnen maken door zijn kwaliteitsmeubelen maar vooral door zijn klantgerichte geest.

Grote merken hebben zo hun vertrouwen in de familiale team van selection meubles durven plaatsen. Maar ook talrijke klanten hebben ons vertrouwd ... Trouw, positieve straling van de bestaande klanten en het mond tot mond reclame zijn altijd de beste bondgenoten geweest van Selection Meubles.

De dag van vandaag spreid Selection Meubles zich over 13.000 m² met de ontwikkeling van de "design" ruimte. Ons klantennetwerk is zodanig uitgebreid dat selection meubles nu heel België levert alsook een flink stuk van Frankrijk.